Referenciák

 • A Talent Recruitment Csapata kiválóan megérti az üzleti igényeket, vállalati kultúrát és ennek megfelelő jelölteket mutat be. Hatékonyság, professzionalizmus és megbízhatóság fémjelezi a munkájukat.

  Többféle felsővezető keresésben működtünk együtt az évek folyamán, és minden alkalommal sikeres volt a megbízás, és határidőre teljesítve volt a feladat. Mind a jelöltek, mind pedig mi a munkáltatói oldalon kölcsönösen elégedettek vagyunk a Talent Recruitment-el.

  V.G. - Szolgáltató és kereskedelmi nagyvállalat

 • A Talent Recruitment csapatával évek óta együtt dolgozunk, a sikeres vezető kiválasztási projektek és a nagy segítséget nyújtó piacátvilágítások professzionális szintű támogatást nyújtanak cégünknek. Erős projekmenedzsment, a határidők betartása, kiváló szolgáltatás és ügyfélorioentált hozzáállás, a felmerülő problémákra azonnali reagálás, ezek a Talent Recruitment hozzáadott értékei.

  K.A. - HR Igazgató - Pénzügyi szolgáltató nagyvállalat

 • Felsővezetőként többször volt már lehetőségem részt venni kiválasztási folyamatokban, a Talent Recruitment Kft. vezetői nagyfokú körültekintéssel és folyamatos visszajelzésekkel támogatták a többfordulós interjú sorozaton való részvételemet. Segítségükkel sikerült még jobban teljesítenem a kiválasztási folyamatban és elnyerni a pozíciót. Köszönöm a felkészült és hozzáértő munkájukat.

  K.T., gazdasági igazgató

 • Az elmúlt években sokszor volt lehetőségem különböző készség és személyiség fejlesztő tréningeken részt venni. A Talent Recruitment Kft. tréning sorozata egyikkel sem hasonlítható össze. A belső erőforrásokat aktiválja, hatása azonnal érezhető mind a munkámban és a magánéletemben egyaránt. A tréning elvégzése óta tudatosabb, fókuszáltabb lett a munkavégzésem, ennek eredményeképpen folyamatosak a sikerek és a jó eredmények. Mindenkinek ajánlom a speciális tréninget, aki hosszú távon is működő sikeres módszert keres!

  K.J. - Értékesítési Igazgató, vállalati üzletág