Egy napos stresszmenedzsment tréning vezetőknek

Tréning célja

Különleges egy napos céges tréning, mely kifejezetten a cégvezetők, felső és középvezetők, cégtulajdonosok (vállalkozók) részére lett kifejlesztve. A program fő célja, hogy az üzleti életben dolgozók életét támogassa, elsősorban a vezető szintű pozíciókban dolgozókét. Az a vezető, aki magas tudatossági szinten irányítja szakmai csapatát, cégének és munkatársainak óriási lehetőségeket tud teremteni. Célunk hogy olyan vezetőket fejlesszünk, akik egy állandó belső nyugalmi állapotból magas energia szinten vezessék cégüket, szakmai területüket és ezáltal folyamatosan biztosíthassák cégük és vezetői munkájuk sikerességét.

Tréner

Mező Andrea a Talent Recruitment Kft. ügyvezető igazgatója, a vezetői tréningek szakmai felelőse, több mint 25 éves vezető kiválasztási hátterrel és az elmúlt években megszerzett sokrétű meditációs tréneri tapasztalattal rendelkezik.
Andrea komplex alapokat szerzett meditációs trénerként, ezt a tudását a vállalati közeg részére már évek óta sikeresen kamatoztatja. Andrea egyéni és csoportos tréningek megtartásában kiemelkedő eredményeket szerzett, 2016 óta saját cégét vezeti, mely a tréning módszereknek köszönhetően évek óta sikeres és elismert szakmai körökben.

Kiknek ajánlott az egy napos tréning?

A tréning fő célcsoportja: vállalati menedzserek, közép és felsővezetői kör, cégtulajdonosok (vállalkozók), olyan vezetők, akik nyitottak és szeretnék megtanulni a tudatos vezetés legfontosabb elemeinek mélyebb megismerését. A tréningen többek között a stresszkezelés azonnali módszereit és technikáit tanulják meg, a belső egyensúly és harmónia állapotának megtapasztalásával. Olyan letisztult belső energia szintet sikerül a módszereknek köszönhetően elsajátítania a tréningen résztvevőknek, melynek segítségével egy letisztult de egyben komoly belső tartalékokat előhívó állapotból lehet a sikereket elérni és hosszú távon is fenntartani. Már az egynapos kurzust követően azonnali eredmények mutatják meg a résztvevőknek a módszerek hatékonyságát.

Mire lehet számítani a kurzus elvégzését követően?

- Stresszkezelés magas szinten, azonnal használható módszerek és technikák elsajátítása
- Magasabb szintű fókusz és kreativítás vezetőként a mindennapokban
- Új üzleti irányok és lehetőségek megteremtése a kurzust követően
- Magas szintű teljesítmények elérése, a tartós nyomás és elvárások ellenére is
- Új üzleti célok kitűzése és megvalósítása
- Csapat irányítási és vezetői készségek fejlesztése, a magasabb tudatossági szintű vezetésnek köszönhetően a beosztottak eredményességének emelése
- Belső vállalati kapcsolatok magasabb szinten való kezelése, fejlesztése

Tréning Helyszín: 

Kisebb létszámű csoportok esetén: Budapest, III. kerület. A vezetői tréningek megtartásánal kifejezetten fontosnak találjuk, hogy a mélyebb belső munka és elcsendesre is alkalmas helyszínen tanulják meg a résztvevők a különböző technikákat és módszereket. A tréningeket kifejezetten kisebb létszámmal tartjuk meg, maximum 5-10 fős csoportokban. Egyéni tréning lehetőséget is biztosítunk, azoknak a felső vezetőknek, akik egyedül szeretnék elsajáítani a tréning módszereket.

Jelentkezés, további információk, ajánlat kérése:

Mező Andrea
Ügyvezető igazgató, Tudatos Vezetői Tréner
H-1051 Budapest, Széchenyi tér 7-8.

Mezo Andrea

Mező Andrea

Ügyvezető Igazgató
Mobil: +36 20 9470 716
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Üzenet küldés