A magas teljesítmény köre
Személyiségfejlesztő Képzési Rendszer

emblema

A VÁLLALATI TRÉNINGEK ÚJ IRÁNYA

 • Megbízásaink során mindinkább azt tapasztaltuk, hogy a személyes- és vezetői fejlesztést célzó programokba fektetett pénz, idő és energia gyakran nem vezetett igazán kiugró és/vagy tartós eredményekhez a vállalati sikerek megvalósításában.
 • Elköteleztük ezért magunkat, hogy ezt a tendenciát érdemben befolyásoljuk és segítjük a vezetőket/csapatokat hatékony szervezeti kultúra kialakításában, a képességeik kiteljesítésében, és abban, hogy tudatosan éljenek és vezessenek.
 • Ennek a célnak a megvalósítása érdekében hoztuk létre a Talent Transformation Üzletágunkat, amely forradalmian új megközelítést mutat a magyarországi tréning piacon. Több mint két évtizedet felölelő, Humán Erőforrás Menedzsment és Konzultáció területen folytatott tevékenységünk az az egyedi háttér amelyre a mai átalakult versenypiacon működő cégek humán erőforrás igényeit a legjobban ismeri. Tréning módszereink sikeres transzformációt és versenyelőnyt biztosít azoknak a vállatoknak ahol már felkészültek és megértették a tudatosság felbecsülhetetlen értékét.
 • A vállalatvezetés és tulajdonosok fókuszában a megtartás és a fejlesztés került az első helyre, a világon vezető cégek erre adják a legjobb példákat.

Küldetésünk az üzleti eredmények támogatása

korforgas

Nagyszerű dolgokhoz nagyszerű emberek kellenek

 • Magas teljesítményt mutató cégek (Apple, Netflix, Amazon, Google. etc.) 30-szor többet teljesítenek, mint mások azonos létszámú munkaerővel.
 • Felismerték, hogy a tőke nem biztosít versenyelőnyt - a tudás korában igazi hiány innovatív ötletekből van, melyek hozzásegítik a cégeket a sikerhez.
 • Nyereségüket az innovációs kultúra erősítésébe és alkalmazottaik folyamatos fejlesztésébe fektetik,
 • A tanulás és fejlődés lehetősége egy erős munkahelyi kultúra elmélyítésének és a munkavállalói elkötelezettség növelésének is hatékony módja.

A magas teljesítmény képlete

diagram 02

A magas teljesítmény képlete

diagram 02

Egyéni kiteljesedés = üzleti beteljesedés

 • A ‘Magas Teljesítmény Köre’ egy olyan személyiségfejlesztő képzési rendszer, amely közvetlenül a személyes ENERGIA szint emelésén keresztül támogatja az az alkotó erő és az egyéni teljesítmény kiteljesedését az élet minden területén.
 • Az egyén kiteljesedése, célorientáltságának és elhivatottságának növekedése kedvezően befolyásolja az üzleti eredményességet mind a vállalati teljesítmény, a nyereség, az innováció és a növekedés tekintetében
 • A tréningek kialakításában alkalmazott módszert ezrek adaptálták eredményesen világszerte (többek között Tony Robbins, Casey Sheahan vagy Mike Novogratz)

diagram 05

A képzési rendszer elősegíti a tudatos személyi fejlődést a kiteljesedett belső nyugalom, a magas szintű stresszkezelés, az önmagunkhoz és másokhoz való kapcsolódás és megnövekedett kreativitás tapasztalatán keresztül.

diagram 06

Moduláris felépítés

diagram 02

Tematika

diagram 02

emblema

Mező Andrea
Ügyvezető Igazgató