Találja meg velünk a legjobb vezetőket és szakembereket!

Egy cég életében a megfelelő vezetők és munkatársak kiválasztása életbevágóan fontos feladat, hiszen ezen múlhat a cég jövője, versenyképessége. Egy megfelelő vezető „szárnyakat” adhat a vállalkozásnak, míg egy alkalmatlan vezető akár a cég megszűnéséhez is vezethet.

Ez a kiválasztási feladat azonban nem mindig egyszerű, különösen napjainkban, amikor a kisebb és nagyobb cégek is a munkaerőhiánnyal szembesülnek a kulcsemberek és vezetők keresésénél.

Vezetőinek és kulcsembereinek kiválasztását bízza szakemberre

Külsős HR Tanácsadó cégként folyamatosan szembesülünk a vállalatok HR területtel kapcsolatos kérdéseivel, problémáival. A napi szintű kapcsolattartáson keresztül mélyebb ismereteket szerzünk ügyfeleink gondolkodásáról, a vállalati kultúrájuk sajátosságairól, célkitűzéseikről. Hiszünk abban, hogy egy külsős támogatáson keresztül még eredményesebben lehet a megfelelő szakembereket megtalálni az egyes szakterületekre.

Hogyan dolgozunk?

A több lépcsős kiválasztási folyamat átfogó képet mutat a pályázói körről, a gondos odafigyelés és szakértelem eredményeképpen teljes körű piaci információkat szolgáltatunk megbízói körünknek. Szoros kapcsolatot ápolunk a felsővezetéssel és a HR vezetőkkel, illetve az egyes üzletágak vezetőivel. Hozzáadott értékként kezeljük azokat a napi szintű információkat, amit az egyes keresések és a piac mozgása alapján érzékelünk, ezeket rendszeresen megosztjuk a projekt résztvevőkkel. Több mint 20 éves szakmai hátterünk során szinte az összes szektorban és iparágban szereztünk referenciákat, több ezer kiválasztási projekt fűződik a cég vezetésének szakmai hátteréhez.

Erősségeink

 • Folyamatos kommunikáció, visszajelzés
 • A kitűzött célok és a kiválasztással kapcsolatos körülmények körültekintő elemzése és megértése
 • Gyors határidők teljesítése, a minőségi követelmények teljes körű betartásával
 • Projekt alapú gondolkodás, a kiválasztási folyamatokról folyamatos visszacsatolás írásban és szóban
 • Széles körű kiválasztást támogató eszközök használata – tesztek, assessment centerek alkalmazása
 • Talent programok menedzselése, tehetségek beazonosítása, karrierjük nyomon követése

Pozíciók szintjei

Felsővezetők, középvezetők kiválasztása

A direkt keresési módszer alkalmazása során elsősorban a széles körű kapcsolatrendszerünkre alapozva kezdjük meg a kiválasztási projekt munkát. Ajánlások és referenciák alapján közelítjük meg azt a vezetői kört, akinek a szakmai háttere illeszthető a betöltendő pozícióhoz. Átfogó piaci elemzés egészíti ki minden esetben a munkánkat, megbízóink rálátást kapnak az adott területen dolgozó vezetők motivációjáról, helyzetéről, a szektor specifikus jellemzőkről.

Szakértők, kulcsemberek kiválasztása

Ezen a szinten is sok esetben a direkt keresési módszerünk a leghatékonyabb mivel úgy gondoljuk a hirdetések nagyon ritkán érnek el ma már gyors eredményeket. Nem teszünk különbséget a vezetői kiválasztások és szakértői szintek között, hiszen minden pozíció esetében fontos a körültekintő és igényes kiválasztási megközelítés. Rendszeresen tartjuk a kapcsolatot a jó háttérrel rendelkező munkatársakkal, akik bejelentkeznek hozzánk, figyeljük a tehetségek karrierjének alakulását. A talentek beazonosítása és a folyamatos kommunikáció nagyban segíti munkánkat, megbízóink részére is jó alapot ad mind az utánpótlás mind a későbbi vezetők kiválasztási folyamata során.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, vagy töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap beérkezése után hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

 

Vezetőink 

Mezo Andrea

Mező Andrea

Ügyvezető igazgató

Az elmúlt 25 évben külsős HR tanácsadóként szereztem átfogó szakmai tapasztalatot magyarországi és nemzetközi vonalon egyaránt. A fejvadász piac fejlődésénél részt vehettem a kezdetekben a jónevű, multinacionális cégek építkezési fázisaiban, a nagy létszámú keresési projektek után az évek során egyre jobban a közép és felsővezetői körre fókuszáltam és dolgoztam érdekes, összetett és kihívást jelentő HR projektekben. A direkt keresési módszert alkalmazva kulcsemberek és vezetők kiválasztását menedzseltem illetve támogattam a különböző vállalatok HR Igazgatóit, felsővezetőit, az egyes cégek tulajdonosi körét.

Referenciáink

 • A Talent Recruitment Csapata kiválóan megérti az üzleti igényeket, vállalati kultúrát és ennek megfelelő jelölteket mutat be. Hatékonyság, professzionalizmus és megbízhatóság fémjelezi a munkájukat.

  Többféle felsővezető keresésben működtünk együtt az évek folyamán, és minden alkalommal sikeres volt a megbízás, és határidőre teljesítve volt a feladat. Mind a jelöltek, mind pedig mi a munkáltatói oldalon kölcsönösen elégedettek vagyunk a Talent Recruitment-el.

  V.G. - Szolgáltató és kereskedelmi nagyvállalat

 • A Talent Recruitment csapatával évek óta együtt dolgozunk, a sikeres vezető kiválasztási projektek és a nagy segítséget nyújtó piacátvilágítások professzionális szintű támogatást nyújtanak cégünknek. Erős projekmenedzsment, a határidők betartása, kiváló szolgáltatás és ügyfélorioentált hozzáállás, a felmerülő problémákra azonnali reagálás, ezek a Talent Recruitment hozzáadott értékei.

  K.A. - HR Igazgató - Pénzügyi szolgáltató nagyvállalat

 • Felsővezetőként többször volt már lehetőségem részt venni kiválasztási folyamatokban, a Talent Recruitment Kft. vezetői nagyfokú körültekintéssel és folyamatos visszajelzésekkel támogatták a többfordulós interjú sorozaton való részvételemet. Segítségükkel sikerült még jobban teljesítenem a kiválasztási folyamatban és elnyerni a pozíciót. Köszönöm a felkészült és hozzáértő munkájukat.

  K.T., gazdasági igazgató

 • Az elmúlt években sokszor volt lehetőségem különböző készség és személyiség fejlesztő tréningeken részt venni. A Talent Recruitment Kft. tréning sorozata egyikkel sem hasonlítható össze. A belső erőforrásokat aktiválja, hatása azonnal érezhető mind a munkámban és a magánéletemben egyaránt. A tréning elvégzése óta tudatosabb, fókuszáltabb lett a munkavégzésem, ennek eredményeképpen folyamatosak a sikerek és a jó eredmények. Mindenkinek ajánlom a speciális tréninget, aki hosszú távon is működő sikeres módszert keres!

  K.J. - Értékesítési Igazgató, vállalati üzletág

  Kapcsolatfelvétel