Vezetőink

Mezo Andrea

Mező Andrea

Ügyvezető igazgató

Az elmúlt 25 évben külsős HR tanácsadóként szereztem átfogó szakmai tapasztalatot magyarországi és nemzetközi vonalon egyaránt. A fejvadász piac fejlődésénél részt vehettem a kezdetekben a jónevű, multinacionális cégek építkezési fázisaiban, a nagy létszámú keresési projektek után az évek során egyre jobban a közép és felsővezetői körre fókuszáltam és dolgoztam érdekes, összetett és kihívást jelentő HR projektekben.
A direkt keresési módszert alkalmazva kulcsemberek és vezetők kiválasztását menedzseltem illetve támogattam a különböző vállalatok HR Igazgatóit, felsővezetőit, az egyes cégek tulajdonosi körét. A 2000-es évektől számos átalakítási, fejlesztési és audit projektben vettem részt, nagyvállalatok HR átalakítási folyamataiban vállaltam kulcsszerepet. Széles körű iparági ismeretem egy idő után egyre nagyobb rálátást és magabiztosságot adtak az új területek és kihívások megtalálásában is.
Több mint 15 éve dolgozom vezetőként, hiszek a folyamatos tudás megosztásban és az összetartó, dinamikus csapat működésében. Munkatársaimmal szoros és nyílt kapcsolatot ápolok, támogatom őket a fejlődésben és az egyéni céljaik megvalósításában. A napi vezetői feladataim mellett kiemelt figyelmet fordítok önmagam folyamatos fejlesztésére, a Talent Recruitment vezetői munkái mellett az egyéni és csoportos tréningek vezetése ad még nagy örömet és önmegvalósítási lehetőséget számomra. Hiszek a munka és magánélet egyensúlyában, a megfelelő szintű önismeretet elengedhetetlennek tartom, életem egyik legfontosabb küldetésének a családom boldogságának biztosítása mellett az emberek teljesebb és harmónikusabb életének a támogatását tartom.


Jutasi Laura

Jutasi Laura

Senior Recruitment Manager

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +3630 754 6599

Közel 20 éve dolgozom HR területen, ez idő alatt sikerült tapasztalatot szereznem a vállalati HR működésében, folyamatok kialakításában és a vezető – szakértő kiválasztásban is HR tanácsadói oldalon. Egyetemi szakközgazdász, humán-menedzsment szakon, emberi-erőforrás menedzsment szakirányon szereztem diplomát. Gyerekként is más gyerekekkel foglalkoztam, így ha nem is teljesen tudatosan de megmaradtam ezen a pályán, ahol emberekkel foglalkozhatok. Fontos számomra az emberekben rejlő értékek megtalálása, felkutatása, motivációja. A Talent Recruitment csapatában kiválasztási vezetőként támogatom a különböző szakember keresési projekteket, kapcsolatot tartok a stratégiai partneri körrel, az üzletfejlesztésben is aktívan részt veszek. Összefogom a kutatók szakmai munkáját, nagyon fontosnak tartom a különböző szakmai területek munkájának összehangolását. Eddig megszervezett tudásomat, tapasztalatomat, azoknak az embereknek köszönhetem, akik hittek bennem és támogattak. Saját folyamatos fejlesztésem mellett a jövőben is célom, hogy a velünk kapcsolatban álló emberek szakmai karrierjét/előremenetelét elősegítsük.