top of page
kicsi--25.jpg

 

 

                                                                                                 Alapelveink és víziónk

Gyorsaság, minőség, szakmai tapasztalat, átfogó piacismeret, képzett és jól együttműködő csapat. Ezek a fő jellemzői a Talent Recruitment szakmai csapatának.

Vezetőink több mint 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek a HR Tanácsadás területén. Több ezer sikeres kiválasztási projekt, kiemelt jelentőségű vezetői auditok, eredményes egyéni és csoportos fejlesztések adnak stabil alapot a különböző külsős HR feladatok ellátására.

Cégünk vezetői és szakmai csapatunk elkötelezettek a minőségi kiválasztási és egyéb HR Projektek lebonyolításában. Partnereink és jelöltjeink nagyfokú bizalmat, támogatást és rugalmas, hozzáértő szakmai iránymutatást kapnak csapatunk minden egyes tagjától.

Célunk és víziónk a bizalmi hosszú távú partneri kapcsolatok ápolása, sikeres és eredményes projektek megvalósítása, a mai munkaerőpiaci kérdésekre és kihívásokra azonnali válaszok adása.

Átfogó kapcsolatrendszerünk, széles iparági ismereteink, szakmai hátterünk, standardizált hatékony belső folyamataink és transzparens működési struktúránk segítségével gyors segítséget és támogatást tudunk nyújtani ügyfeleink részére.

Legal Handshake
Graphic Spiral

Mitől vagyunk mi mások?

Kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos belső fejlesztésekre, kollégáink fejlődésére és képzésére. Tanácsadóink és kutatási részlegünkön dolgozó munkatársaink motiváltsága, szakmai felkészültsége és magas szintű működése nagyon fontos a cégvezetés számára.

 

Hiszünk abban, hogy a kölcsönös elégedettség, a jó légkör és a minőségi szakmai feladatok elvégzésének lehetősége egységet hoz létre belső működésünkben. Az összetartó csapatjáték nagy erőket tud megmozgatni, ezt tartjuk a Talent Recruitment fő erősségének és jellemzőjének.

bottom of page