top of page
Open Book

Külsős HR Tanácsadó cégként folyamatosan szembesülünk a vállalatok HR területtel kapcsolatos kérdéseivel, problémáival. A napi szintű kapcsolattartáson keresztül mélyebb ismereteket szerzünk ügyfeleink gondolkodásáról, a vállalati kultúrájuk sajátosságairól, célkitűzéseikről.

 

Hiszünk abban, hogy egy külsős támogatáson keresztül még eredményesebben lehet a megfelelő vezetőket megtalálni az egyes szakterületekre. A több lépcsős kiválasztási folyamat átfogó képet mutat a pályázói körről, a gondos odafigyelés és szakértelem eredményeképpen teljes körű piaci információkat szolgáltatunk megbízói körünknek.  Szoros kapcsolatot ápolunk a felsővezetéssel és a HR vezetőkkel, illetve az egyes üzletágak vezetőivel.

Hozzáadott értékként kezeljük azokat a napi szintű információkat, amit az egyes keresések és a piac mozgása alapján érzékelünk, ezeket rendszeresen megosztjuk a projekt résztvevőkkel.  Több mint 20 éves szakmai hátterünk során szinte az összes szektorban és iparágban szereztünk referenciákat és találtuk meg a kulcsvezetőket megbízóink részére. ​

Abstract Background
Abstract Background

Közép és felsővezetők kiválasztása

A direkt keresési módszer alkalmazása során elsősorban a széleskörű kapcsolatrendszerünkre alapozva kezdjük meg a kiválasztási projekt munkát. Ajánlások és referenciák alapján közelítjük meg azt a vezetői kört, akinek a szakmai háttere illeszthető a betöltendő pozícióhoz. Átfogó piaci elemzés egészíti ki minden esetben a munkánkat, megbízóink rálátást kapnak az adott területen dolgozó vezetők motivációjáról, helyzetéről, a szektor specifikus jellemzőkről.

Erősségeink

1

A kitűzött célok és a kiválasztással kapcsolatos körülmények körültekintő elemzése és megértése.

2

Gyors határidők teljesítése, a minőségi követelmények teljes körű betartásával. Folyamatos kommunikáció és visszajelzés.

3

Projekt alapú gondolkodás, a kiválasztási folyamatokról folyamatos visszacsatolás írásban és szóban.

4

Széles körű kiválasztást támogató eszközök használata – tesztek, assessment centerek alkalmazása.

5

Talent programok menedzselése, tehetségek beazonosítása, karrierjük nyomon követése.

bottom of page