top of page

Közép és felsővezetők kiválasztása

A közép és felsővezetők kiemelten fontosak a vállalat eredményessége, teljesítménye, jövőképe és a vállalati kultúra szempontjából, hiszen egy vállalat legnagyobb versenyelőnye a magasan képzett vezetői állomány meglétéből ered. Partnereinket komplex kapcsolatrendszerünkkel, átfogó piackutatással, teljes körű információbeszerzéssel és folyamatos kommunikációval támogatjuk a vezető kiválasztások folyamán.

Connected Golden Spheres
Binoculars

Szakértők és kulcsemberek kiválasztása

A megfelelő kulcsemberek és szakértők beazonosítása és kiválasztása elengedhetetlen egy vállalat sikerességéhez. Legyen szó akár hagyományos, akár specifikus területről- a Talent Plus kiválasztási módszertanunk gyors határidővel hoz tartós eredményeket.

HR Szakember Kihelyezése

Azonnali szakértelmet, elkötelezettséget és kapacitást biztosítunk a HR feladatok teljes spektrumán. Támogatjuk a HR folyamatokat és döntéseket- legyen szó akár heti egyszeri vagy többszöri HR jelenlétről.

HR Szakemberünk házhoz megy! 😊

Two men sit in front of each other
Image by Bruno Kelzer

Vállalati tréningek

Különleges tréningsorozatunk az egyéni fejlesztéshez hasonlóan szektor és szakmai területtől függetlenül alkalmazható vezetői és szakértői szinten egyaránt. Az üzleti világban egyre nagyobb az érdeklődés a különböző személyiség és készség fejlesztő tréningek mellett a mentális harmóniát célzó és ezáltal magasabb tudatszintet eredményező tréningek iránt.

Szakmai csapatunk egy különleges programsorozat közvetítését vállalta magára a munka világában, ahol az egyéni belső elégedettség által a csapat összetartása és hatékonyabb együttműködése a cél.

bottom of page